Prijave za izlagače u punom su jeku

Kolovoz 2013.

Prijave izlagača za ovogodišnji Crosun u punom su jeku. Broj prijavljenih izlagača svakodnevno raste i pokazuje da je Istri ovakva manifestacija svakako bila potrebna. 

Želite li predstaviti svoje proizvode i usluge iz područja obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti, pridružite se brojnim izlagačima na ovogodišnjem sajmu Crosun koji će se održati u Puli, od 16. do 19. listopada u sklopu sajma Pula Boat Fair.

 

Prijavnicu za Sajam možete preuzeti ovdje ovdje: Prijavnica

Popunjenu prijavnicu pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zagrebačka banka d.d. – sponzor sajma Crosun

Srpanj 2013.

Zagrebačka banka d.d., članica UniCredit group, prepoznala je iznimnu važnost OIE i zelenog gospodarstva, te je podržala Crosun – međunarodni sajam obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti koji će se ove godine po prvi puta održati u Puli, od 16. do 19. listopada u sklopu sajma Pula Boat Fair.

Zagrebačka banka d.d. postala je sponzor sajma Crosun, nastavljajući tako svoju dugogodišnju tradiciju promicatelja ekološke osviještenosti i partnera u projektima koji potiču i podržavaju održivi razvoj.

CROSUN u sklopu Pula Boat Fair-a

Prvi CROSUN sajam obnovljivih izvora energije održava se ove godine po prvi put u sklopu sajma Pula Boat Fair od 16.-19.10.2013. godine.

Svim posjetiteljima i izlagačima želimo dobrodošlicu i ugodnu atmosferu.